Curentii trabert, Fizioterapie

curentii trabert
Opinii 0 Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport.

Curentii de medie frecventa sunt curenti sinusoidali alternativi si au o penetrabilitate cutanata foarte buna ,deci permit efecte de profunzime. Daca se folosesc doi curenti de medie frecventacu amplitudine constanta fiecare in parte, dar cu frecvente diferite si orientati pe directii perpendicularerezultatul este un nou curentnumit curent interferential.

curentii trabert

Principalele efecte fiziologice ale curentilor de medie frecventa interferentiali sunt: efectul excitomotor curentii trabert decontranturant nevralgii, nevrite, mialgii, hipotrofii, atrofii efectul vasculotrofic,hiperemizant efectul analgetic Terapia cu lumina Bioptron. Bioptronul artroza articulațiilor costale vertebrale intr-un mod natural prin sprijinirea capacitatilor de regenerare si echilibrare ale corpului si in consecinta ajuta organismul sa-si activeze propriul potential de vindecare.

Din momentul intrarii in tesuturi, energia solara ajuta procesul de biostimulare, stimuland mai multe procese biologice din organism intr-un mod pozitiv ce imbunatateste astfel functiile corpului. Aparatele Bioptron de terapie emit lumina polarizata.

curentii trabert

Aceasta inseamna ca undele se transmit exclusiv in planuri paralele, fiind create de un sistem de oglinzi special. Lumina astfel polarizata, având unele proprietati aparte, este folosita apoi in terapie.

Este foarte important faptul ca spectrul luminii Bioptron se situeaza intre — nanometri, ceea ce inseamna ca aceasta lumina nu contine raze ultraviolete aceste raze daunatoare având spectrul cu mult sub nanometri.

  • Raynaud, acrocianoza, degeraturi, arterite, arteriopatie obliteranta flebite in faza postacuta si cronica tulburari vasomotorii in teritoriul circulatiei cerebrale hipertensiune arteriala in stadiul neurogen d.
  • Tratament articular rb
  • Fizioterapie - Clinica IdealMed
  • Articulații dureroase pe degete ce să facă
  • Fizioterapia si curentii Trabert - casasangiuseppe.ro
  • Cand ne gandim la curentii terapeutici, credem ca acestia fac parte dintr-un domeniu al medicinei foarte nou, dar se pare ca aceste remedii au inceput sa fie folosite cu mult timp in urma.

Asa se explica faptul ca dupa tratament pielea nu se inroseste, nu se bronzeaza, lumina fiind complet inofensiva si pentru ochi. Razele emise de lampa Bioptron in mica masura contin raze infrarosii, ceea ce asigura actiunea in profunzime, temperatura, in cursul tratamentului, ajungând la maximum 37 °C, deci depasind doar cu un grad temperatura normala a corpului.

curentii trabert

Indicatii de aplicare a bioptronului: in durerile musculare lumina polarizata se dovedeste un bun calmant in guta reumatism se manifesta benefic actiunea luminii polarizate de stimulare a metabolismului celular in bolile arteriale — actiunea de regenerare, de stimulare a metabolismului celular in tratarea durerilor de cap inlatura stresul si scade tensiunea arteriala intareste sistemul imunitar al organismului prin sporirea numarului fagocitelor si eliminarea starilor de stres se pot trata:acnea, eczema, inflamatiile pielei, ulcerul varicos, arsurile tegumentelor, artrite reumatice, durerea de spate, traumatismele musculare, durerile articulare, etc.

Curentul diadinamic are 5 forme: MF — monofazat-este excitomotor.

curentii trabert

Asevedeași