Os femur

os femur

Extremitatea sa superioară cuprinde o proeminenţă articulară rotunjită capul femurului care se articulează la o cavitate osoasă aparţinând osului iliac si formeaza articulaţia şoldului şi două proeminenţe ragoase, marele şi micul trohanter.

os femur metode de tratare a spatelui

Portiunea ce asigura legatura dintre capul femurului si cele două trohantere este denumita colul femurului. La extremitatea sa inferioară femurul se rotunjeşte în două formatiuni condilele separate de o zona numita fosa intercondiliană.

os femur cauza mentală a durerii articulare

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Gandul Media Network S. Os femur nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament.

Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

os femur medicament sigur pentru tratamentul osteochondrozei

CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

os femur simptomele și tratamentul bolii infecțioase articulare

Asevedeași