Poliartrita maxilara, Poliartrita reumatoida

Artrita – Afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare

poliartrita maxilara

Tulburări ale articulațiilor temporomandibulare Tulburări ale articulațiilor temporomandibulare apar ca urmare a unor probleme ale maxilarului, articulația maxilarului, și mușchii din jurul feței care controlează mișcările de masticație și mișcarea maxilarului. Cauzele includ poliartrita maxilara la articulația maxilarului, dislocarea pernei moale sau a discului între bilă și cavitate, și osteoartrita sau artrita reumatoidă în articulațiile temporomandibulare.

poliartrita maxilara

Simptomele de tulburări ale articulațiilor temporomandibulare pot include: Dureri în poliartrita maxilara în jurul urechii Durere sau sensibilitate a maxilarului Dificultate sau disconfort în timpul masticației Durere facială Blocarea articulației, ceea ce face dificilă deschiderea sau închiderea gurii Tulburări ale articulațiilor temporomandibulare pot provoca, de asemenea, un sunet sau o senzație de răzuire atunci când deschideți gura sau mestecați.

Dar, în cazul în care nu există nici o durere sau se limitează mișcarea asociată cu sunetul maxilarului, pacientul probabil nu va avea nevoie de tratament pentru această tulburare. Cauze Cauza exactă a tulburării articulațiilor temporomandibulare unei persoane este adesea dificil de determinat. Durerea se poate datora unei combinații de probleme, cum ar fi artrita sau rănirea maxilarului.

Unii oameni care au dureri la nivelul maxilarului, de asemenea, tind să încleșteze dintii.

poliartrita maxilara

Tulburarea articulațiilor temporomandibulare poate fi dureroasă și poate să apară în cazul în care: Discul se Miere tratament articular și se mută din locul în care se află Cartilajul articulației este deteriorat poliartrita maxilara artrită Îmbinarea oaselor este afectată de o lovitură sau un impact puternic În multe cazuri, cu toate acestea, cauza tulburărilor tulburarea articulațiilor temporomandibulare nu este clară.

Factori de risc Tulburările articulare temporomandibulare pot apărea ca urmare a unei leziuni sau inflamații ale articulației. Deteriorarea tulburarea articulațiilor temporomandibulare poate rezulta din următoarele: artrită.

poliartrita maxilara

Asevedeași