Reparația șoldului

Factură de șold

vestă de durere articulară

Enciclopedie Șoldul ete alcătuit dintr-o bilă și o articulație cu oclu, care leagă cupola de capul oului coapei femurul și cea din oul pelvian. O proteză totală de șold este implantată chirurgical pentru a înlocui osul deteriorat în articulația șoldului.

articulațiile degetelor de pe picior doare

Proteza totală de șold constă din trei părți: O ceașcă de plastic care înlocuiește soclul de șold acetabulul O bilă metalică care va înlocui capul femural rupt O tijă de metal care este atașată la arborele osului pentru a adăuga stabilitate la proteză Dacă se efectuează o hemi-artroplastie, fie capul femural, fie soclul de șold acetabulul vor fi reparația șoldului cu un dispozitiv protetic.

Veți primi o evaluare extensivă pre-operativă a șoldului pentru a stabili dacă sunteți un candidat pentru o procedură de înlocuire a șoldului.

21 de exercitii pentru intretinerea coloanei vertebrale reparație articulară medicină sportivă

Evaluarea va include evaluarea gradului de invaliditate și a impactului asupra stilului tău de viață, a condițiilor medicale preexistente și o evaluare a funcției cardiace și pulmonare. Operația va fi efectuată utilizând anestezie generală sau spinală.

unguent pentru dureri la nivelul gâtului cu osteochondroză

Chirurgul ortopedic face o incizie de-a lungul articulației afectate de șold, expunând articulația șoldului. Capul femurului și al paharului sunt tăiate și îndepărtate.

durere în articulațiile șoldului și articulația genunchiului

Asevedeași